BOEKEN

EEN OPTREDEN BOEKEN

Het is mogelijk om buiten de touren om een optreden te boeken op jouw locatie. Dat kan gaan om een concert in de concerten reeks van jouw (culturele) organisatie of bv. een bruiloft, een verjaardag,  jubileum, feest, of juist een uitvaart. Dan is er sprake van een gage (uitkoop). Neem hiervoor hieronder contact met ons op. 


IN EEN TOUR MEEDRAAIEN

Wil je als locatie worden opgenomen in 1 van de 4 touren in een seizoen dan kun je via het formulier hieronder met ons contact opnemen. Er zijn vier vaste perioden in het jaar voor concerten: de Herfst Tour (oktober), de Kerst Tour (december), de Winter Tour (februari) en de Lente Tour (april/mei). Een voordeel van het opnemen van jouw locatie in 1 van onze touren kan zijn dat het mee genomen wordt in onze algemene tour-promoties, naast de eigen lokale promotie vanuit jullie eigen organisatie. Wordt jouw locatie opgenomen in een tour dan is er geen sprake van een gage: De promotie wordt gezamenlijk gedaan en eventuele catering (koffie, thee, drankje) kan door de concert-locatie worden verzorgd met de opbrengst daarvan voor jouw locatie.


Vragen of klaar om een concert in te plannen?

Neem hieronder contact met ons op en we zullen snel een reactie geven.


 
 
 
 
 
 
 

" Roon Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en weet zijn publiek te raken met zijn stem, pianospel en teksten.

Met mooie covers van weleer en eigen composities laat zijn muziek zich omschrijven als romantisch en melodieus.

Akoestiekrijke kerken zijn uitstekende locaties maar ook theaterzalen en bv. dorpshuizen laten zich naar de hand zetten van de geluidsman en Roon’s musiceren. "