corona

Iedereen ten eerste veel gezondheid gewenst in de komende periode waarin t/m 28 april de bekende maatregelen zijn afgekondigd door de overheid en waarbij tot 1 juni nog aparte maatregelen gelden voor grote evenementen waarvoor een vergunning nodig is. Of de maatregelen t/m 28 april worden verlengd, al dan niet verscherpt of afgezwakt, vernemen wij allemaal op 21 april van de overheid. 


Deze periode zal voorbij gaan en laten we in de tussentijd onze verantwoording nemen, de waardevolle en wetenschappelijk onderbouwde adviezen van onze overheid opvolgen en goed voor elkaar zorgen.


Om die reden zijn dan ook alle concerten van de Lente tour in april afgelast omdat bezoekers niet naar de concerten kunnen, de gastheer haar lokatie niet beschikbaar kan stellen en wij geen concert kunnen houden.


Bezoekers en geinteresseerden voor die concerten worden doorverwezen naar concerten in de zomer tour van juni (deze concerten staan inmiddels ook al op www.roonstaal.com) waarvoor het nu mogelijk is tickets te kopen. 


Voor alle tickets voor deze Zomer Tour in juni geldt (wanneer deze ook maar zijn gekocht of nog worden gekocht) dat deze te allen tijde ook inzetbaar, en dus omwisselbaar, zijn voor concerten in de toekomst ongeacht of er sprake is van afgelasting of niet. U kunt dus rustig verdere berichtgeving afwachten, op elk gewenst moment uw eigen keuze maken en dus ook gewoon kaarten reserveren in de wetenschap dat deze omzetbaar zijn.Ondertussen blijven wij uitkijken naar het eerstvolgende concert, wanneer en waar deze ook maar mag zijn!


Team Roon Staal

                  ROON STAAL MUSIC | UNIVERSAL JOURNEY: MANAGEMENT & RECORD LABEL ROON STAAL


06-30025992


contact@universaljourney.com

© Copyright UNIVERSAL JOURNEY. All Rights Reserved.